Nyheder

2. april 2023

Arbejdet med bogen fortsætter. Det har været nødvendigt at sætte tempoet lidt ned i en periode, men projektet bevæger sig stille og roligt derudad.

5. februar 2023

Første halvdel af bogen er frigivet og kan findes her. Arbejdet med resten af bogen starter senere på måneden, og de første aftaler med arrangører og holdledere er allerede på plads.

2. februar 2023

Udkast til første halvdel af Nirahambogens 3. udgave er færdigt og bliver offentliggjort søndag morgen. Derefter kommer en lille pause, og så starter arbejdet på anden halvdel.

29. januar 2023

Sidste finpudsning af billeder i dag. Optælling viser, at bogens motiver kønsmæssigt er fordelt med: 39 % mænd, 39 % kvinder og 22 % ukønnede billeder. 

28. januar 2023

Bogens side med Hall of Fame er ved at være på plads. Det har været en af de sværeste at skrive, og især at begrænse. Der er kommet virkelig mange bidrag igennem årene.

22. januar 2023

Dagens overflødige funfact. Bogen indeholder 718 unikke ord, der ikke er en naturlig del af det danske sprog. Samtlige ord skal manuelt have angivet, hvor der sker orddeling.

15. januar 2023

Materiale fra diverse hold og arrangører er indføjet, og der er rettet kommaer og stavefejl på de første 100 sider. Nu venter de næste 100 siders grammatiske mareridt.

11. januar 2023

Narabondslægten har fået et stamtræ. Al hæder og ære går til Harvøe for både ide og opbygning. Mit bidrag bestod udelukkende i at gøre det pænt. Tjek det ud her.

4. januar 2023

Alle menneskelige kulturer er skrevet færdig, og bogen har rundet 194 siders tekst. Nu tid til korrektur og kommaer, og så kommer første halvdel af bogen i offentligt udkast.

20. december 2022

Så rundede projektet 150 siders udkast til færdig tekst. Den endelige bog kommer til at lande på ca. 450 sider. Det er prisen for linjeafstand og en mere læsevenlig opsætning.

12. december 2022

Udkast til tekster om Roul-Assin, Norrland og Gothia er sendt til de respektive kulturansvarlige. Det var alle de store indflydelsesrige menneske-kulturer. Så er det kun resten, der mangler.

4. december 2022

Efter en række traveture i Hareskoven, er et færdigt ingame-kort over Barazel og omegn lagt ud som offentligt udkast i Nordlenets Facebook-gruppe. Kortet kan også findes her.

1. december 2022

Projektet har rundet de første 100 siders gennem-revideret tekst. Så langt, så godt. Nu er der kun de sidste 300 sider tilbage. Med lidt held burde bogen være færdig sidst på sommeren 2023.

24. november 2022

Udkast til ny kulturbeskrivelse for Narabond er lavet og sendt til Hareskovens arrangører og bestyrelsesmedlemmer. Næste skridt bliver Roul-Assin, Norrland og Gothia.

8. november 2022

Udkast til opdaterede kort over Niraham, Narabond, Gothia, Roul-Assin og Norrland er sendt ud til arrangører, holdledere og kulturansvarlige fra de relevante hold.

6. november 2022

Udkast til nyt kort over Barazel er færdigt og har fået første gennemgang i Hareskoven i dag. Det viste et udtalt behov for en gennemgang mere. Men det bliver godt.

28. oktober 2022

Udkast til samtlige racebeskrivelser er skrevet færdig og sendt ud til de respektive arrangør-grupper. Næste skridt bliver ca. 100 siders lande- og kulturbeskrivelser.

30. august 2022

Udkast til kapitlet 'Introduktion til Niraham' er skrevet og opsat, så det afspejler bogens fremtidige layout, og er sendt i udkast til arrangører fra de respektive kampagner. Så er vi i gang. 

25. august 2022

Der er forsigtige bestræbelser i gang på at se, om det kan lade sig gøre at blive enige med de forskellige arrangørgrupper og holdledere om en opdatering af Nirahambogen.

Udover en opdatering af bogens indhold, vil bogens 3. udgave også få et væsentligt bedre layout, ligesom bogens sidste kapitel om Magi og Magiske væsener bliver skrevet færdigt.